Camptrailerweekend 4 – 6 september 2020

Het Camptrailerweekend gaat door!

Ben je in het bezit van een Camptrailer of een andere minicaravan en je wilt hierbij aanwezig zijn dan ben je van harte welkom!

Het wordt gehouden op camping: De Blekkenhorst in Den Ham (Overijssel), deze camping beschikt over 94 kampeerplaatsen van ca. 100 – 120 m² met privé sanitair. Elke plaats heeft een eigen sanitair unit welke bestaat uit; douche, toilet en wastafel. De plaatsen zijn door heesters van elkaar gescheiden en bieden voldoende ruimte voor je auto en je minicaravan. Totaal zijn er voor het Camptrailerweekend en de aansluitende week 24 plaatsen beschikbaar (camping plattegrond De Brink en Reggeveld). Wil je eerder komen is er ook nog ruimte op ca. 8 – 10 plaatsen. Je mag dus eerder komen en/of langer blijven.

Het weekend zal enigszins anders zijn dan we gewend zijn, we hebben nog steeds te maken met de 1,5 meter regel. Wij verwachten dat iedereen hier rekening mee zal houden. Er is ook geen ruimte waar we met z’n allen kunnen zitten.

Iedereen dient zichzelf aan te melden bij de camping. Geef duidelijk aan dat je voor het Camptrailerweekend komt. Als je eerder wilt komen geef dit zo spoedig mogelijk door aan de camping info@de-blekkenhorst.nl (Tel: 0546-671559) dan kunnen ze deze (nu nog vrije) plaatsen reserveren.

Om te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten wil ik eveneens vragen om dit bij mij te melden. Dat kan via een reactie hieronder op de website, of via de mail harry.camptrailer@gmail.com

Harry.

Informatie over de route vind je hier.

Zie meer hierover op de pagina “Berichten – nieuws”.

2 Reacties op Camptrailerweekend 4 – 6 september 2020

 1. Harry schreef:

  De volgende mensen hebben zich aangemeld voor het weekend.
  Camptrailer, Harry & Elly
  Camptrailer, Marcel & Wendy
  Camptrailer, Yme Jan & Jaaike
  Camptrailer, Wijnand & Janet
  Camptrailer, Mineke & Jan
  Camptrailer, Rob & Hans
  Camptrailer, Pol & Anita
  Camptrailer, Dirk & Anja
  Camptrailer, Marianne
  Camptrailer, Carla
  Little Guy, Michel & Monique
  Kulba, Michiel & Bert
  T@b, Evelien
  Mochten er nog mensen zijn die ook willen komen, er is nog ruimte.

 2. Michel en Monique en levi schreef:

  Wij zullen er weer zijn hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*